Чому до Вінницької мерії приїхав «депутатський десант»

Розділ новин: 

27 січня засідання Вінницької міської ради відвідали 6 народних депутатів. Місцеві депутати прийняли 30 рішень. Серед яких і питання пов’язані із соціальним захистом та рішення щодо встановлення ставок місцевих податків і зборів, пише Вінниця.info

Після сесії, мер розповів, чому народні депутати стали учасниками засідання.

«Не тільки ті рішення, що виносились на сесію є важливими. Важливою є злагоджена робота всієї команди: міської, обласної, на рівні держави.

Сьогодні з народними депутатами ми будемо окремо спілкуватись по реконструкції відділення реанімації та анестезіології лікарні швидкої медичної допомоги. Ми підписали контракт з переможцем тендеру на виготовлення проектно-кошторисної документації. Крім того, враховуючи, що Вінниця є центром одного з госпітальних округів, сьогодні рівень лікарні такого типу буде обслуговувати близько 900 тисяч мешканців і не тільки Вінниці. Нам треба просити фонд соціально-економічного розвитку, яким опікуються саме народні депутати, сприяти реалізації цього проекту.

Крім того, ми сьогодні відвідаємо лікарню ім. Пирогова, хірургічне відділення, і відділення реанімації та анестезіології першої лікарні, де завершуємо реконструкцію», - зазначив С. Моргунов.

Під час сесії Вінницької міської ради депутати підняли важливі питання. Олександр Парвадов поцікавився долею реформування системи освіти в Україні щодо технікумів. Депутат Юрій Іорданов попросив сприяння з вирішенням екологічного питання щодо очищення річки Південний Буг.

Винница.info: Чому до Вінницької мерії приїхав «депутатський десант»

 

«20 січня Верховна рада розглядала законопроект №5240, який передбачає збереження статусу середніх спеціальних навчальних закладів в Україні до моменту прийняття Закону Про вищу освіту. Оскільки в законопроект в п’ятницю не набрав голосів (це не стосується голосування наших нардепів – уточнив він). Тому в Україні складається трагічна ситуація, тому що в кінці навчального року та на початку нового навчального року система технікумів та коледжів залишається невизначеною. Я вас дуже прошу, і колективи навчальних закладів – щоб ви повернулись до перегляду даного питання», - сказав Парвадов.

«Ми на сесії міської ради підіймали питання щодо розчистки річки русла Південний Буг. Обласна рада також займалась даним питанням, воно також було підтримано. Я прошу скоординувати дії щодо спільного фінансування з державного бюджету, обласного та міського щоб ця річка ба чиста», - говорить Ю. Іорданов.

Винница.info: Чому до Вінницької мерії приїхав «депутатський десант»

 

Винница.info: Чому до Вінницької мерії приїхав «депутатський десант» 

 

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар