У Вінниці мітингувальники перед міськрадою знову конфліктували з АТОвцями (відео)

Розділ новин: 

Сьогодні, 27 січня, перед черговою сесію Вінницької міської ради під її стіни прийшли громадські активісти, аби, за їхніми словами, вимагати публічного звіту перед громадою міського голови Сергія Моргунова, пише ВінницяОК

У міськраді пояснили, що мер уже відзвітував про свою роботу на минулій сесії наприкінці грудня. Але мітингувальники заявили, що то був не звіт, мовляв, вони не змогли поставити запитання міському голові.

До міськради разом з іншими АТОвцями прийшов також керівник відділу допомоги учасникам АТО обласного департаменту соцзахисту Андрій Грачов. Каже: щоб поспілкуватися з тими, хто його ображав у соцмережах після минулої сесії, коли між учасниками АТО та тими ж таки мітингувальниками виник конфлікт.

Поки тривала розмова на підвищених тонах, хтось з протестувальників кілька разів вигукнув: «холуї!», Андрій Грачов встиг штовхнути чоловіка, поки їх не розділили співробітники муніципальної поліції та АТОвці.

Після цього образ на адресу Грачова та інших учасників АТО з боку виступаючих на мітингу стало ще більше, але до сутичок вже не дійшло.

За словами Андрія Грачова, пізніше чоловік таки підійшов до нього і сказав, що був неправий. Усі учасники попередньої і нинішньої суперечок під стінами міської ради сподіваються, що надалі конфліктів вдасться уникати

 
Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар