У центрі Вінниці затримали 25-річну вінничанку, яка п'яною їхала "визволяти" свого чоловіка

Розділ новин: 

У Вінниці знахабніла жінка п'яною за кермом дорогого Мерседеса їхала визволяти свого чоловіка, якого перед цим також за п'яний дебош затримали поліцейські. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Вінниці.

Близько 2-ї години ночі 21 серпня на перехресті Хмельницького шосе та вулиці Пирогова екіпаж патрульних зупинив за порушення ПДР автомобіль Mercedes-Benz. У 25-річної кермувальниці інспектори помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Жодних документів, що посвідчують особу, дівчина при собі не мала, відмовлялася назвати себе та поводилась зухвало. Документи на автомобіль також були відсутні. Патрульним вдалося встановити дані особи. Виявилось, що дівчина у 2015 році позбавлена права керування рішенням суду строком на 24 місяці і цей термін ще не сплив.

Кермувальниці запропонували пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку, але вона відмовилася у присутності свідків. На громадянку було складено адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп'яніння) та за ст. 126 (керування без відповідних документів).

Та на цьому інцидент не вичерпався. Вінничанка заявила, що сіла за кермо, бо поспішала до свого чоловіка та його друга, яких патрульні напередодні доставили до відділення поліції.

Як виявилось, близько 1-ї години ночі, патрулюючи проспект Юності, біля одного з магазинів, екіпаж патрульних помітив групу осіб, які шуміли та голосно слухали музику. Поліцейські підійшли до молодиків та пояснили, що вони заважають людям відпочивати, та попередили про відповідальність за порушення громадського порядку. Молоді люди визнали свою провину та почали розходитися. Раптом дорогу перебігли 2-є чоловіків у п'яному вигляді, підійшли до патрульних та почали нецензурно лаятися, кричати та провокувати конфлікт. На зауваження поліцейських особи не реагували, поводились зверхньо та агресивно, тому були затримані та одягнуті в кайданки. До правоохоронців підійшов водій таксі та повідомив, що чоловіки конфліктували з ним та намагалися спровокувати бійку.

Затриманих доставили до Вінницького відділу поліції для складання адміністративних матеріалів. Один із них виявився чоловіком нетверезої дівчини-водія автомобіля "Mercedes".

На правопорушників патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 178 КУпАП (поява у п'яному вигляді в громадських місцях), ст. 182 (порушення правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях), ст. 175-1 (куріння у заборонених місцях), ст. 127 (порушення ПДР пішоходами).

Загалом, за минулі вихідні вінницькі патрульні виявили та задокументували 22 випадки керування водіями транспортними засобами у стані сп'яніння.

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

9 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.