У суботу у Вінниці пройде фестиваль-пікнік «Громадська кухня»

Розділ новин: 
27 серпня з 15:00 до 20:00 у садибі літературно-меморіального музею М.Коцюбинського відбудеться фестиваль-пікнік «Громадська кухня. У ньому візьмуть участь понад тридцять громадських організацій і благодійних фондів міста.
 
Організатори фестивалю: благодійний фонд «Подільська громада», Вінницька громадська організація «Гармонія», команда КВН м. Вінниці. Фестиваль проводиться за підтримки Вінницької міської ради.
 
Мета заходу – сформувати дружню атмосферу між місцевими інституціями громадянського суспільства. А також – познайомити між собою незнайомі громадські організації для підсилення позитивного впливу їх діяльності , ефективності результатів та залучення якісних послуг від ІГС.
 
У програмі фестивалю: фотовиставки, презентації громадських організацій та благодійних фондів, диспути, виступи волонтерів, музичні виступи творчих колективів та окремих виконавців, дитячий майданчик для найменших відвідувачів. На завершення свята – перегляд кінострічок «Венеціанського кінофестивалю». Частування гостей.
Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар