Для маленьких вінничан провели майстер-клас з випікання млинців

Розділ новин: 
Другий рік поспіль Вінницьким  міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено благодійну акцію «Масляна для дітей». Захід проходив на базі Вінницького кооперативного інституту. У святі приймали участь діти з багатодітних, опікунських  сімей, діти з функціональними обмеженнями та з сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах.
Працівники центру спільно з викладачами Вінницького кооперативного інституту організували майстер-клас з випікання млинців для дітей, розповідаючи секрети кулінарії. Кожна дитина мала можливість спекти власний млинець та за бажанням  наповнити його  сиром, вишнями або варенням  та пригостити своїх рідних . 
 
«Позитивні емоції дітей – це найкраща нагорода за нашу роботу. Ми маємо надію, що проведена акція буде першим кроком нашої спільної роботи з Вінницьким кооперативним інститутом у напрямку формування естетичних смаків дітей із сімей складних життєвих обставин», - зазначила заступник начальника відділу соціальної роботи Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Галина Тишкевич.
 
 
 
Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

8 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.