В сім’ї депутата обласної Ради житиме волонтер проекту GoCamp-2017

Розділ новин: 

29 травня в Україні стартував проект GoCamp-2017. Це пришкільні мовні табори для 60 000 дітей з усіх регіонів України.  В тому числі, і шкіл Луганської та Донецької областей. Протягом літа у проекті візьмуть участь понад 600 іноземних волонтерів зі 140 країн світу, які за свій рахунок прилітають до України, аби іноземною мовою розповісти школярам що таке лідерство, критичне мислення, громадянська позиція, толерантність.

Для волонтера з Великобританії, 24-річної Ребекки Бейтс, двері свого будинку радо відкрила сім’я депутата обласної Ради Олександра Крученюка. Дівчина протягом трьох тижнів проживатиме в сім’ї депутата та у пришкільному таборі навчатиме дітей іноземних мов, культури та традицій.

У рамках тренінгу 26 травня відбулась офіційна церемонія відкриття проекту GoCamp. Понад 200 волонтерів зі 140 країн світу зачитали присягу та пообіцяли під час таборів GoCamp навчати дітей іноземних мов, обмінюватися культурою та традиціями, передавати свої знання та досвід.

Кількість шкіл, які беруть участь у проекті GoCamp цього року, збільшилась у рази. Якщо минулого року з 559 поданих заявок було відібрано 128 шкіл, то зараз – 600. Всі вчителі іноземних мов, які беруть участь в GoCamp пройшли спеціальне навчання по новітнім методикам, для того, аби у школярів з’явилось більше волі і можливостей отримати конкурентоспроможну освіту, побудувати блискучу кар’єру та безперешкодно спілкуватися з усім світом. Про це розповів заступник міністра освіти і науки України Роман Греба під час посвяти у волонтери учасників проекту.

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

3 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.