У "Місті професій" діти спробували себе в ролі поліцейських

Розділ новин: 

Вінницька поліція долучилася до національного профорієнтаційногопроекту «Місто професій». Сьогодні на Європейській площі Вінниці вімпровізованому містечку правоохоронці познайомили дітей зроботою підрозділів поліції, дали змогу маленьким вінничанампобувати в ролі кінологів, вибухотехніків, патрульних поліцейських.

Головна мета проекту – познайомити дітей з професією поліцейського,виховувати у них повагу до закону та правоохоронців, які дбають пробезпеку людей.

Описание: 2

Маленькі вінничани з великою цікавістю пізнавали професію поліцейських, брали участь у вікторинах, організованих відділом ювенальної превенціїГоловного управління поліції. Діти мали змогу продемонструвати знання своїхправ та обов’язків, правил дорожнього руху тощо.

Описание: 10

Спеціалісти-вибухотехніки розповіли і показали  дітям, як виглядають боєприпаси, вибухові предмети та наскільки небезпечними можуть бути подібні знахідки на вулиці. Поліцейські пояснювали правила поведінки з небезпечними предметами. У дітей такі розповіді викликали щирий інтерес, вони з захопленням розглядали зброю та екіпірування вибухотехніків.

Описание: 9

Такий інтерактивний захід допоможе багатьом дітям сприймати поліцейських, як друзів і захисників, готових завжди прийти на допомогу. Длястаршокласників – це гарна можливість визначитися з майбутньоюпрофесією.

Описание: 7

Описание: 6

Описание: 8

  

Відділ комунікації поліції

Вінницької області

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар