Минулої доби на дорогах області травмувалися п'ятеро людей

Розділ новин: 

18 жовтня у місті Вінниці, Вінницькому, Гайсинському та Козятинському районах області сталися дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. В результаті автопригод п’ятеро людей, серед яких двоє 13-річних дітей, з тілесними ушкодженнями потрапили до лікарень.

У Вінниці аварія сталася близько 14.00 години. На пішохідному переході по вулиці 600-річчя водій автомобіля «Фольцваген» скоїв наїзд на 13-річну дівчинку. В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла доставлена до лікарні.

Цього ж дня близько 09.00 години у селі Якушинці Вінницького району, під колеса «Мерседеса» потрапила ще одна 13-річна школярка, яка переходила дорогу по нерегульованому дорожньому переходу. Дівчинка з тілесними ушкодженнями госпіталізована до Вінницької обласної дитячої лікарні.

У Гайсині автопригода сталася об 11.00 на вулиці 1-го Травня. За попередніми даними встановлено, що 27-річний водій автомобіля «ВАЗ» не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з автомобілем «Фольцваген», який рухався попереду у попутному напрямку. Травмованого водія «ВАЗа» та його 27-річного пасажира госпіталізовано до Гайсинської центральної районної лікарні.

Ще одна автопригода за участі пішохода сталася у селі ЖежелівКозятинського району. Під колеса автомобіля марки «Рено Трафік» потрапила 78-річна пенсіонерка. Жінка намагалася перейти дорогу у невстановленому місці. Потерпіла з тілесними ушкодженнями та в стані алкогольного сп’яніння госпіталізована до лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Відділ комунікації поліції

Вінницької області

 

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар