У Вінниці працівники поліції затримали псевдомінера

Розділ новин: 

27 серпня близько 13.00 години на лінію «102» зателефонував невідомий та повідомив, що на паркінгу одного з торговельних центрів Вінниці стоїть замінований автомобіль «ГАЗ».Правопорушником, який розповів про замінування, виявився 50-річний вінничанин. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Як розповів начальник  Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки, кінологи зі службовою собакою, рятувальники, інші служби оперативного реагування. Працівники поліції організували охорону території стоянки.Ретельно обстеживши територію паркінгу та перевіривши автомобіль, в якому може знаходитись вибухівка, працівники поліції вибухових та заборонених предметів не виявили.

Поліцейські встановили особу порушника – ним виявився 50-річний вінничанин. Чоловік пояснив, що мікроавтобус з кримською реєстрацією заважав йому виїхати з території стоянки, тому він вирішив зателефонувати до поліції, щоб його перевірили та повідомив про вибухівку.

Слідчим відділом поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від двох до шести років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції

Вінницької області

 

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар