У Вінниці грузовик роздавив BMW

Розділ новин: 

Сьогодні близько 12:00 в Вінниці сталася ДТП. На перехресті вулиць Лебединського та Максима Шимка вантажний автомобіль "Мерседес" зіткнувся з легковиком "БМВ" і перекинувся. Водій легковика отримав травми ніг.

"За попередньою інформацією, встановлено, що вантажний автомобіль "Мерседес" рухався по вулиці Немирівське шосе і повертав на вулицю Максима Шимка, а легковик "БМВ" рухався по вулиці Лебединського в напрямку Немирівського шосе. На перехресті сталося зіткнення автомобілів, після чого вантажівка перекинулася на легковик. В результаті дорожньо-транспортної події тілесні ушкодження отримав водій автомобіля "БМВ", якому затиснуло ноги. водій вантажівки не постраждав", – зазначають правоохоронці.

pm338image002Фото: поліція

На місці аварії проводяться першочергові слідчі дії. Поліцейськими опитуються свідки та очевидці ДТП. Встановлюються обставини і причини аварії.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар