У День Святого Миколая новорічно-різдвяними вогниками засяяла головна новорічна ялинка області

Розділ новин: 

У День Святого Миколая, 19 грудня, у Вінниці урочисто відкрили головну новорічну ялинку області. На площі біля Літнього театру зібралися тисячі вінничан. Традиційно із сцени з привітальним словом виступили міський голова міста Вінниці Сергій Моргунов та голова облдержадміністрації Валерій Коровій. 

Звертаючись до присутніх Сергій Моргунов зазначив: «Дорогі вінничани вітаю кожну вінницьку родину з Днем Святого Миколая. Цей рік був непростим, але разом з тим і досить успішним. Завдяки децентралізації нам вдалося багато чого зробити. В наступному році ми продовжуватимемо утеплювати наші школи і садочки, ремонтувати наші лікарні, випускати на лінію нові трамваї VinWay, ремонтувати дороги, створюватимемо нові зони благоустрою. Переконаний, разом нам все вдасться". Від імені Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, депутатів Вінницької міської ради та від себе особисто міський голова побажав усім вінничанам здоров’я, миру, добра і впевненості у завтрашньому дні.

У свою чергу очільник Вінниччини Валерій Коровій подякував вінничанам за розуміння і підтримку, адже усі позитивні зміни, які відбулись протягом року у місті Вінниці реалізовані лише завдяки вінничанам. А також зазначив: «У день Святого Миколая ми, дорослі, стаємо дітьми. Цей рік справді був непростий, але мені приємно говорити, що місто Вінниця - перлина України, зробила потужний крок вперед. Але ми не зупинятимусь на досягнутому, а будемо робити все, щоб наші діти, наші онуки пишалися нашим містом, нашою сучасною європейською державою Україна!». 

Після привітань керівництва міста та області святий Миколай "запалив" новорічну красуню. 
Святковий концерт продовжили фіналістка проекту "Голос Країни. Перезавантаження" Ольга Мельник та гурт Sunrise, а розважав публіку МС Юрій Нос. 

Церемонія відкриття зеленої красуні супроводжувалася справжньою новорічною казкою, серед героїв якої були Фрекен Бок, привид та провідник вагону. За сценарієм дія відбувалася в поїзді, який перевозив Діда Мороза, Снігуроньку та Новий Рік. Свято продовжилося виступами вихованців творчої майстерні та вінницького гурту.

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар