Поліція з'ясовує обставини автопригоди , в якій загинула мати з дочкою

Розділ новин: 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 вересня близько 12.00 години. В смт. Вороновиця зіткнулися автомобілі «Субару» та «МАЗ». Внаслідок аварії загинули 42-річна жінка,  водій іномарки, та її 60-річна мати, яка їхала в якості пасажира.

За попередньою інформацією, отриманою під час огляду місця пригоди та опитування свідків, встановлено, що зіткнення автомобілів «Субару» та «МАЗ» відбулося під час зустрічного роз’їзду. За кермом вантажівки перебував 52-річний вінничанин, а іномаркою керувала 42-річна жителька Миколаєва.

Від отриманих травм на місці пригоди загинула пасажирка іномарки, 60-річна жителька Миколаєва. 42-річна дочка загиблої, яка перебувала за кермом легковика , померла під час надання медичної допомоги.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту, які спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 10 років.

 

Описание: 02

Працівники поліції встановлюють обставини пригоди.

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар