Побили голову Могилів-Подільської РДА Михайла Вдовцова

Розділ новин: 

Щойно стало відомо, що сьогодні вночі невідомі побили голову Могилів-Подільської РДА, депутата Вінницької обласної ради Михайла Вдовцова. 

На голову райдержадміністрації напали на території історико-культурного заповідника «Буша». У нього відібрали мобільний телефон та гроші,повідомляє i-vin.info

Наразі інформація уточнюється.

Довідка: Михайло Вдовцов народився 7 березня 1955 р. в с. Довжок (стара назва Кетроси) Ямпільського району на Вінниччині. Раніше він займав посаду генерального директора обласного виробничого об’єднання “Вінницяоблагроліс».

Також він відомий прозаїк. Автор книг: «Романтичні овиди Кетрос», «Благодать самотності», «Зерно з татових черевиків». Член НСПУ з 2011 р.

Інформацію перевірено:

Особа наближена до Михайла Вдовцова повідомила, що керівника Могилів-Подільського району не побили, а вдарили. Йому нанесли удар кулаком в область чола. Ніяких цінних речей у потерпілого не відбирали. 

 Історія справді трапилась в селі Буша, що на Ямпільщині, але не на території заповідника, а на неподалік від  будинку в якому проживає Михайло Вдовцов. Джерело повідомило, що потерпілий вже написав заяву до правоохоронних органів. За словами інформатора голова РДА Вдовцов наразі не знає хто і чому скоїв напад на нього.

 

Джерело: Вінницькі новини

Додати новий коментар

4 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.