Педос "перетасував" керівні кадри обласної поліції

Розділ новин: 

Начальник поліції Вінниччини Юрій Педос представив керівному складу поліції нових керівників Вінницького та Літинського відділень поліції, управління протидії наркозлочинності та управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу обласного управління Нацполіції.

Повідомяється, що відтепер особовим складом літинської поліції керує Олександр Конєв, який до цього часу працював заступником начальника управління кадрового забезпечення ГУНП у Вінницькій області – начальником відділу інспекції з особового складу. На його місце призначено Ігоря Лихого, який до цього часу перебував на посаді заступника начальника управління кадрового забезпечення – начальника відділу проходження служби.

Олександр Яворський, який очолював Літинське відділення поліції, керуватиме Вінницьким відділенням поліції. Управління протидії наркозлочинності очолив Віталій Стахов, який останні роки керував Вінницьким відділенням поліції.

Т.в.о начальника управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУНП у Вінницькій області, призначено Олександра Остачинського, який має чималий досвід оперативної роботи в підрозділах карного розшуку.

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

3 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.