Новим керівником УНА-УНСО обрали вінничанина

Розділ новин: 

Учора, 28 жовтня під час позачергового з’їзду партії УНА-УНСО в Києві було обраного нового керівника націоналістичної політичної сили. Ним став вінничанин Сергій Чумак, який до цього очолював Вінницьку обласну організацію партії, повідомляє Veжа

На голосування було винесено дві кандидатури: легендарний командир УНСО, ветерана багатьох військових конфліктів на теренах екс-СРСР Валерія Бобровича та Сергія Чумака. Переважною більшістю голосів зїзд підтримав кандидатуру вінничанина.

Сергій Чумак (ліворуч)

  • Думаю, що делегати прийняли таке рішення, позаяк партії наразі потрібен рух вперед та певні зміни. Валерій Бобрович для нас всіх лишається великим моральним авторитетом, він буде моїм заступником та командиром громадської організації УНСО, – розповів Vежі в ексклюзивному коментарі новообраний керівник УНА-УНСО.

За словами Чумака, передусім партія під його керівництвом має намір зосередитися на активнішій боротьбі щодо визволення побратимів-унсовців Миколи Карпюка та Станіслава Клиха. Нагадаємо, що Клих та Карпюк засуджені в Росії за сфабрикованими звинуваченнями на тривалі терміни ув’язнення: їх звинувачують у військових діях проти російських федеральних військ під час війни в Чечні.

Сергій Чумак (праворуч)

  • Окрім того, ми хочемо активізувати свою роботу щодо підвищення боєздатності загонів територіальної оборони, а також відновити регулярні зустрічі з громадянами в регіонах, – сказав Сергій Чумак.
Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

4 + 16 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.