На IV Вінницькому ФотоКвесті переміг позитивний настрій та креатив

Розділ новин: 

28 липня в актовому залі “Книжки” відбулася церемонія нагородження переможців IV Вінницького ФотоКвесту. Місця в актовій залі цілком заповнили квестери разом із друзями та рідними. Привітати учасників фотогри прийшов також Перший заступник голови Вінницької обласної Ради  Ігор Кревський.

Церемонія нагородження розпочалася з показу відео - про старт, реєстрацію та фініш команд напередодні. Програму про це підготували хлопці з проекту “Вінниця TV”. Кожному було цікаво побачити себе із сторони, повідомляє vinbazar


Ігор Кревський звернувся до присутніх від імені патроната свята Голови Вінницької обласної ради Сергія Татусяка. Він зачитав вітальне слово від Сергія Татусяка та побажав і далі слідкувати свої інтересам на користь нашого міста. 

Вся увага присутніх була прикута до суддів, тому що саме від їх рішення залежала доля переможців. Журі цьогорічного ФотоКвесту очолив відомий вінницький фотограф Зорій Файн, також оцінювали конкурсні роботи: фіналіст шоу «Голос країни - 2» Олександр Онофрійчук, директор і ведучий радіо "Такт" Костянтин Копняк, директор журналу "АФІША міста Вінниці" та креативного агентства "Забаганка" Любов Княжук, директор хостингової компанії Besthosting.ua та Вінницького інформаційного бізнес порталу Vinbazar.com Роман Варшавський, засновник і керівник однієї з популярних фотостудій «Whitestudio» Юрій Білошкурський та Катерина Радісна - фотограф низки українських журналів та періодичних видань.

Судді визначили три команди переможниці завчасно, а в номінаціях “Саме смішне фото”, “Найоригінальніша ідея” та “Найцікавіший задум” виставляли бали безпосередньо на церемонії нагородження за допомогою табличок. За результатами голосування в номінації "Саме смішне фото" перемогла команда "Non Stop", за "Найтехнічніше виконання" нагородили команду "Фріланс", а в номінації "Найоригінальніша ідея" здобула перемогу команда "Uno Momento". Кожна з команда отримала сертифікат номіналом 300 гривень на розваги від спонсора свята торгово-розважального комплексу “Мегамолл”. Капітани між собою обрали кому дістанеться картка на бовлінг, більярд та теніс. Організатори ФотоКвесту презентували всім учасникам фірмові флешки від порталу Vinbazar.com .  

Переможцями ж IV Вінницького ФотоКвесту вдруге поспіль стала команда “Миловари”. Учасники підготували справді цікаві та нестандартні фото, що викликають посмішку, тому на перемогу команда дійсно заслуговувала. Вони отримали від спонсора свята Першого Вінницького інтернет-магазину “Дешевше” сертифікат на 800 гривень, а також фірмові флешки.  

Друге місце посіли учасники команди “Non Stop”, що вперше вирішили позмагатися з перемогу. Каманда показала чудові результати, що гідно оцінили судді. Мабуть, найголовнішим учасником “Non Stop” була дворічна Даша, що принесла перемогу в номінації “Саме смішне фото”. Дівчинка стала наймолодшим квестером за всю історію фотогри за що й отримала власний подарунок - м’якого ведмедя. Окрім цього  “... Stop” одержав від спонсора ФотоКвесту інтернет-магазину “Дешевше” сертифікат на 500 гривень, який можна обміняти на будь-який товар.

Третє призове місце здобула команда “ЧК Бублик”. Учасники потрапили до трійки переможців завдяки неординарному підходу до виконання завдань. Конкурсні світлини цілком відрізнялися від усіх інших. Відчувається досвід - команда неодноразова приймала участь у ФотоКвестах та, можна сказати, є справжнім ветераном змагань. За це вони отримали сертифікат на 300 гривень від інтернет-магазину “Дешевше”, фірмові флешки від порталу Vinbazar.com.

Восьме бонусне завдання від спонсора ФотоКоквесту інтернет-магазину “Дешевше” виграла команда “Пятьдвак и Ко”. Квестери зробили кумедне фото за що й отримали сертифікат на 200 гривень.

Усі команди забрали додому почесні дипломи, що підтверджу перемогу.

Кожен із суддів висловив своє враження про ФотоКвесту та роботи учасників. Наприкінці голова суддійської колегії Зорій Файн сказав кілька слів про Анатолія Машевцева - найстаршого квестера, що вдруге приймає участь у змаганні, фотографа з більш як 60-річним досвідом. В'зявши слово Анатолій Павлович запросив усіх на власну персональну виставку “Зупинена мить”, що відбудеться в жовтні. Організатори відзначили фотографа пам’ятними подарунками.    

На цьому церемонія нагородження переможців IV Вінницького ФотоКвесту завершилася та розпочалася підготовка до наступного змагання.


Джерело: Вінницькі новини

Додати новий коментар

3 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.