На Вінниччині нетверезий чоловік випадково вбив товариша з рушниці

Розділ новин: 

Мешканець Хмельниччини випадково застрелив свого товариша з мисливської рушниці. Лікарям не вдалося врятувати життя 48-річного чоловіка, якого доставили до лікарні з вогнепальним пораненням, пише ВінницяОк.

До Літинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до Летичівської районної лікарні з вогнепальним пораненням в область правої ноги без ознак життя доставлено мешканця Хмельницької області.

Аби з’ясувати усі причини та обставини, що призвели до трагедії на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери встановили що вогнепальне поранення потерпілому випадково наніс його 41-річний товариш з власної зареєстрованої мисливської рушниці ІЖ-54.

За словами начальника Літинського райвідділу міліції Юрія Найчука, з’ясувалось, що того дня чоловіки були в гостях у своїх знайомих в одному з сіл Літинського району. Повертаючись, вони заблукали та вирішили розпитати дорогу у двох молодих хлопців, які йшли по узбіччю. В ході розмови між ними спалахнула сварка, потім зав'язалася бійка. Аби припинити конфлікт, підозрюваний дістав з автомобіля рушницю та здійснив один постріл вгору, а наступним - випадково влучив у свого товариша.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.119 (вбивство з необережності) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

У потерпілого залишилось двоє дітей, – повідомили в СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

 

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар