Григорій Калетнік знову з'їздив в алко-тур?

Розділ новин: 
29 жовтня 2013 року народний депутат України, ректор Вінницького національного аграрного університету  Григорій Калетнік із робочою поїздкою побував у Немирові. У райцентрі народний депутат зустрівся з керівництвом району, начальниками управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, сільськими головами, громадськістю району та прозвітував про результати своєї депутатської діяльності рік. Про це повідомив сайт офіційний сайт Немирівської РДА.
 
У своїй промові Григорій Миколайович  озвучив законопроекти, які мають покращити життя людей на селі, так би мовити, що зроблено і, що планується.  
  «Нагальним наразі є вирішення питань соціальної сфери, а це: школи, дошкільні навчальні заклади, фельдшерські пункти, лікарні. В цих напрямках робота проводиться, продовжує діяти діагностично-медичний проект", - цитує Калетника офіційний рупорт районної влади.
 
"Все, що ми виробляємо у сільськогосподарському комплексі потребує серйозного врегулювання. Важливим є внесення змін до податкового законодавства щодо користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення.  Законопроект передбачає, що в разі відсутності у населеному пункті нотаріуса, спадкоємець має здійснювати свої спадкові права через уповноваженого представника органів місцевого самоврядування», - зазначає Григорій Миколайович. Очевидно, Григорій Калетнік мав на увазі приватизацію Агрофонду про що вже повідомляли Вінницькі новини.  

 Водночас, сайт Немирівської РДА не повідмив про неформальну частину заходу, яка передбачала дегустацію алкогольної продукції, яка випускається під брендом "Немиров". 

Додати новий коментар

9 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.