Вінницька БПП потролила Саакашвілі футболкою

Розділ новин: 
Вінницькій партійці відправили футболку із логотипом «БПП СОЛІДАРНІСТЬ» Міхайлу Саакшвілі.
 
Сьогодні лідер Вінницького партійного осередку партії Андрій Гижко, коментуючи інцидент, який стався під час перебування Саакшвілі у місті Ладижин, де останнього облили зеленкою, зазначив: «Пан Махайло вважає, що до таких хуліганських дій причетні наші партійці, хоча сам, вочевидь знає, що затриманий із зеленкою хлопець нічого про політичне замовлення не казав і жодної політичної партії не називав, які і місцевих лідерів «СОЛІДАРНОСТІ».
А лідерів наших осередків потрібно знати в обличчя, бо вони є авторитетними і поважними в районах людьми.
Пан Михайло скаржиться, що йому зіпсували брендову футболку вартістю у 50 євро і вимагає повернення такої від нашої політичної сили. Ми футболку повертаємо, хоча й не того бренду, яку він замовив.
 
Вона значно дорожча, бо зроблена в Україні, українськими виробниками і має логотип «БЛОКУ ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ».
 
Андрій Гижко відправив футболку Укрпоштою на публічну адресу офісу Михайла Саакшвілі. Нагадаємо, що інцидент із Саакашвілі стався у 24 червня у місті Ладижин, де громадські активісти привітали його, обливши зеленкою. За даним фактом правоохоронці проводять розслідування.
Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

6 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.