У Калинівці це було зроблено вперше за всю новітню історію

Розділ новин: 

За словами Олександра Суворова, висвітлення подій навколо надзвичайної ситуації в Калинівці, коли на одному з найбільших складів боєприпасів в Україні відбулась пожежа, відбувається, м’яко кажучи, однобоко, Як повідомляють Вінницькі новини про це журналіст повідомив на своїйтсторінці у соціальній мережі.

Так, блогер зауважує, що він мав нагоду поспілкуватись з високопоставленими українськими військовими. Останні наголосили на низці деталей, які стосуються інциденту в Калинівці. У світлі отриманої інформації, можна сказати, що наші ЗМІ і блогери поширюють відверті дурниці. Наприклад, чи написав хоч хтось, що на Калинівському арсеналі вперше в історії вдалось зупинити пожежу на складах боєприпасів? А про це варто говорити і цим варто пишатись. 

Так само заслуговують на те, щоб про них знали, як випадки героїзму, так і випадки боягузтва. Ми маємо знати як про офіцерів МНС, які виконували свою роботу під канонаду снарядів, що вибухали, так і про пілотів цієї ж організації, які не хотіли вилітати на гасіння пожежі. Знати і про тих, хто збирався керувати операцією з аеродрому, розташованого хтозна-де, так і про тих, хто доручив створити штаб у безпосередній близькості від місця інциденту. Ми повинні звернути увагу на тих, хто взяв на себе відповідальність, і на тих, хто намагався на цій ситуації отримати політичні дивіденди. Давайте вже навчимось відповідально ставитись до інформації, яка потрапляє до нашого мозку, - наголошує блогер.

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

8 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.