У Вінниці стартував набір до патрульної поліції

Розділ новин: 

Сьогодні, 11-го липня, відбувся брифінг начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса та начальника УПП у місті Вінниці Редвана Усеінова щодо набору поліцейських в підрозділи патрульної та дорожньої поліції. Керівники поліції міста та області оголосили про старт набору та озвучили основні вимоги до кандидатів.

«З сьогоднішнього дня оголошуємо набір до патрульної поліції міста Вінниці. У нас є 150 вакантних місць. Частина з них буде обслуговувати місто, інша частина – траси міжнародного значення. – зазначив Редван Усеінов. - Маємо 2 траси міжнародного значення: М-12 та М-21. На них дуже велика аварійність. Зараз там працює 2 автопатрулі, але вони не встигають реагувати на всі порушення правил дорожнього руху».

Юрій Педос пояснив значення дорожньої поліції: «Ми не говоримо про те, що це повернення до старої системи. Це абсолютно нова дорожня поліція, яка буде виконувати функції, пов’язані із забезпеченням безпеки дорожнього руху, виявленням порушників і цілодобово патрулюватиме визначені напрямки».

Набір до патрульної поліції Вінниці триватиме з 11-го по 30-те липня. Он-лайн анкета вже доступна на сайті патрульної поліції в розділі «Заповнити анкету» за посиланням: http://patrol.police.gov.ua/jobs/

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.