На Вінниччині вшанували пам'ять жертв війни в Україні

Розділ новин: 

22 червня, в День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні, на Європейській площі відбулося покладання квітів до Меморіалу Слави та пам’ятного знаку Небесній Сотні та загиблим героям АТО за участі першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка, голови обласної Ради Анатолія Олійника, міського голови міста Вінниці Сергія Моргунова.

Долучились до вшанування пам'яті жертв війни в Україні представники громадських організацій, підприємств, трудових колективів області, військовослужбовці,  священнослужителі, діти молодших класів шкіл міста Вінниці.  В заході також взяли участь учасники тематично-оздоровчого семінару - голови та активісти ветеранських організацій Вінниччини.

У цей день на будинках та спорудах органів влади,  державних підприємств, установ і організацій м.Вінниці та області були приспущені державні прапори та внесені відповідні зміни до програм теле- та радіомовлення.

Вищезазначений захід розпочався загальноукраїнською хвилиною мовчання.

На честь полеглих у роки Другої світової війни та під час бойових дій, що тривають на Сході України, пролунали автоматні залпи.

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.