Комунальні антирекорди: Деякі вінничани заборгували за тепло понад 100 тисяч

Розділ новин: 

На початок липня жителі Вінниці заборгували за тепло 32 284 тис. грн. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго".

У місті є споживачі, які заборгували за тепло понад 100 тисяч гривень.

"КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго" йде назустріч проблемним споживачам, зокрема надає можливість реструктурувати свій борг. Але якщо лояльне вирішення проблеми споживачі ігнорують, теплове підприємство подає до суду та стягує заборгованість в примусовому поряду. Чимало споживачів не тільки не сплачують поточні нарахування, а й мають величезні борги за минулі періоди. Критично негативною залишається ситуація платіжної дисципліни "злісної тисячі" боржників. Нині маємо особові рахунки, власники яких не сплатити понад 100 тис гривень".Зокрема, споживачі з особовим № 15041815 по вул.Жуковського боргують 115 тис.655грн та № 23002322 по вул. Князів Коріатовичів. – 104 тис.532грн. відповідно. І ще близько 30 споживачів мають заборгованість за спожиті послуги, яка сягає від 50 до 90 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Працівники юридично-договірного відділу підприємства відпрацьовують процедуру, яка передбачає накладання арешту на нерухомість злісних боржників.

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

4 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.