Вінницька "Родина" матиме "срібний" екран

Розділ новин: 

У Вінниці триває модернізацію муніципального кінотеатру "Родина". Найближчим часом тут встановлять так званий "срібний" екран з алюмінієвим напиленням. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Фейсбук-сторінку вінницького міського голови Сергія Моргунова.

"Для нас важливо було не лише оновити приміщення, а й покращити технологічні стандарти. Ремонт найстаршого міського кінотеатру тривав з минулого року. Спочатку утеплили фасад та реконструювали дах. А в жовтні вже цього року завершили реконструкцію глядацької зали. Знаю, що вінничан не надто приваблював її застарілий інтер'єр. Тож тепер зможуть оцінити сучасний дизайн", – повідомляє мер.

У кінотеатрі замінили підлогу та відремонтували стелю. Замість дерев'яних сидінь у залі встановили 120 зручних крісел. Замінили і систему освітлення.

"Оновлену кінозалу "Родини" вінничани побачили минулими вихідними. Під час першого після ремонту показу демонстрували японське кіно у рамках фестивалю "Дні Японії у Вінниці". А вже невдовзі глядачі зможуть відчути нову якість зображення. Старе кінообладнання, якому ледь не півстоліття, також замінимо. Найближчим часом тут встановлять сучасний, так званий "срібний" екран з алюмінієвим напиленням", – йдеться далі у дописі Моргунова.

 

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.