Кабмін по-новому "нарізав" Вінниччину на госпітальні округи

Кабмін запропонував новий проект поділу Вінниччини на госпітальні округи. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Міністерства охорони здоров'я України.

У новому проекті чотири госпітальні округи, а не три, як пропонувалося раніше. Округи названі не за центрами, а за географічним розташуванням. Центри округів у проекті не вказані. Попередній розподіл на округи такий:

Північний госпітальний округ: міста Вінниця, Жмеринка, Козятин, Хмільник, населенні пункти Вінницького, Іллінецького, Жмеринського, Калинівського, Козятинського, Липовецького, Літинського, Немирівського, Оратівського, Погребищенського, Тиврівського та Хмільницького районів.

Західний госпітальний округ: Барський, Могилів-Подільський, Мурованокуриловецький, Чернівецький, Шаргородський та Ямпільського райони і місто Могилів-Подільський.

Південний госпітальний округ:

Крижопільський, Піщанський, Томашпільський та Тульчинський райони.

Східний госпітальний округ: місто Ладижин, Бершадський, Гайсинський, Теплицький, Тростянецький та Чечельницький райони.

Пропозиції та зауваження до проекту просять надсилати до Міністерства охорони здоров'я України у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: вул. Грушевского, 7, м. Київ, 01601, E-mail: Управління координації центрів реформ (тел.254-06-52, тел./факс 254-06-52, e-mail: ).