Як у Вінниці за 15 мільйонів зміниться вулиця Бучми

Восени жителям Малих Хуторів обіцяють повністю оновлену головну магістраль мікрорайону – днями розпочали капітальний ремонт вулиці Бучми, повідомляє Depo.Вінниця.

За 15,7 мільйонів гривень упродовж двох місяців дорожники мають повністю оновити асфальтне покриття вулиці, що капітально не ремонтувалось з моменту побудови у 1976-му році. Всього мають наново асфальтувати двокілометровий відрізок вулиці від залізничного мосту до межі міста. Окрім дороги, на вулиці відремонтують та побудують з нуля тротуари, встановлять нові павільйони зупинок громадського транспорту з кишенями для автобусів.

 

 

Разом із новою дорогою, вулиця отримає нове світлодіодне освітлення. Задля цього планують встановити 58 нових електроопор і завести усі комунікації під землю. Як пояснив міський голова Сергій Моргунов, це – теперішній стандарт при підході до комплексного ремонту вулиць, завдяки якому вдасться, окрім естетичного вигляду, мінімізувати ризик пошкодження електричних комунікацій.

Окремою додатковою під світкою облаштують пішохідний перехід неподалік школи №20. Серед запланованих на найближчі місяці робіт у мерії називають завершення ділянки Немирівського шосе до межі міста, вулицю Московську та Пирогова (від площі Гагаріна до Дачної).

Джерело: 
Вінницькі новини

Додати новий коментар

5 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.